020 - 684 32 81 Home » Autostoel Amsterdam

Op zoek naar een autostoel in Amsterdam?

Apino verkoopt veilige en comfortabele autostoeltjes voor uw baby

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van baby- en kinderwaren zoals een buggy, campingbedje of autostoel. Bent u in Amsterdam dus op zoek naar een speciaalzaak, dan bent u bij Apino aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan artikelen op het gebied van onder andere kleding, voeding en veiligheid. Dit tegen aantrekkelijke prijzen! Op onze website vindt u een uitgebreide impressie van ons aanbod.

Advies over een autostoel? Ons vriendelijke personeel staat tot uw dienst!

Bij een bezoekje aan onze vestiging in Amsterdam adviseren we u graag over een autostoel. Natuurlijk moet deze van hoogwaardige kwaliteit zijn, aan Europese regelgeving voldoen en ook nog eens lekker zitten voor uw kindje. Wij verkopen onder andere internationale topmerken als Cybex en Nania. Even op uw gemak rondkijken, inspiratie opdoen of de laatste nieuwtjes ontdekken op het gebied van baby- en kinderwaren? Bezoek dan Apino in Amsterdam.

Ruime keus, overzichtelijke productpresentatie

Ons goed bereikbare filiaal zit recht tegenover de bekende Bos en Lommermarkt. Gezellig om even te combineren. Zo wordt het kopen van uw autostoel in Amsterdam ineens een leuk uitje! En is uw bestelling te groot om zelf mee te nemen? Wij bezorgen gratis in de regio Amsterdam. Meer weten? Neem dan contact op door te bellen met 020 - 684 32 81 of te mailen naar info@apino.nl

Let op: Bij onderstaande tekst de links laten verwijzen naar: http://www.bebe-shop.nl/


Interessant? Deel deze pagina