020 - 684 32 81 Home » Avondjurk Amsterdam

Prachtige avondjurk in Amsterdam

Met de jurken van La Peri ziet u er betoverend uit!

La Peri bruidsmode is gespecialiseerd in bruidsjurken, galajurken en avondjurken. Bent u dus op zoek naar een avondjurk om te schitteren in Amsterdam? Dan bent u bij La Peri aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige collectie van gerenommeerde topdesigners. Van de romantisch, klassieke trouwjurk tot en met de trendy galajurk voor hippe feesten. Natuurlijk aangevuld met een ruim aanbod aan accessoires zoals tassen, sieraden en schoenen. Plat of met een hakje. Goud of zilver. We hebben het allemaal.

Uw avondjurk precies op maat in Amsterdam

Wij hebben een jarenlange ervaring in het vermaken van kleding. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in trends en fashion en helpen u dan ook graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit. Daarnaast zorgen de coupeuses van La Peri in Amsterdam ervoor dat uw avondjurk als gegoten zit. We nemen rustig de tijd voor u als klant en zorgen ervoor dat u volledig bent voorbereid op dat ene speciale moment.

Dromen worden werkelijkheid

Een bal, gala of trouwdag. Bijzondere gelegenheden waar u ongetwijfeld veel over nadenkt. En dan met name over wat u zult dragen. Wij zorgen ervoor dat uw familie en vrienden versteld zullen staan van hoe u eruit ziet. Alsof u rechtstreeks uit een vertelling van 1001 nachten bent gestapt. Bent u nieuwsgierig naar onze uitgebreide collectie of heeft u vragen over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via 020 - 684 32 81!


Interessant? Deel deze pagina