020 - 684 32 81 Home » Bruidsjurk Amsterdam

Een bruidsjurk voor uw speciale dag in Amsterdam

Wij hebben een uitgebreide collectie bruidsjurken, schoenen en accessoires

La Peri Bruidsmode is gespecialiseerd in het vermaken en verkopen van bruidsjurken, galajurken en avondjurken. Wij helpen u de juiste bruidsjurk uit te kiezen in Amsterdam. Voor die ene speciale dag. Wij beschikken over een ruime collectie bruidsjurken van ontwerpers met een roemrijke status. Variërend van moderne, trendy modellen tot en met de tijdloze klassiekers. Uiteraard maken we uw outfit helemaal compleet met de juiste accessoires. Hierbij kunt u denken aan sieraden, tassen en schoenen. Met een hakje of liever plat. Zilver of goud. Volledig naar uw wens.

La Peri maakt uw bruidsjurk op maat in Amsterdam

De specialisten van La Peri Bruidsmode hebben jarenlange ervaring in het vermaken van bruidsmode. Daarbij zijn zij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in fashion en styling. Zodoende kunnen zij u van professioneel advies voorzien als het gaat om een bruidsjurk. Ons team in Amsterdam bestaat ook uit coupeuses die uw jurk als gegoten laten zitten. Wij nemen graag de tijd voor u en zorgen voor een optimale voorbereiding voor uw bijzondere moment.

Wij geloven in sprookjes

Uw trouwdag is een bijzonder moment. Trouwen doet u namelijk maar één keer in uw leven. U heeft dan ook ongetwijfeld veel aan uw hoofd. Daarom zorgen wij ervoor dat u zult stralen als een prinses uit een sprookje met sieraden rechtstreeks uit Cleopatra’s schatkamer. Bent u benieuwd naar onze producten en diensten? Maak dan snel een afspraak en bel met 020 - 684 32 81!


Interessant? Deel deze pagina