020 - 684 32 81 Home » Kinderwagen Amsterdam

Kinderwagen in Amsterdam nodig?

Apino heeft een ruim assortiment aan buggy’s, kinderwagens en reiswiegen!

Als specialist op het gebied van baby- en kinderwaren beschikken wij vanzelfsprekend over een ruim aanbod aan buggy’s, kinderwagens en reiswiegen. Bent u dus op zoek naar een kinderwagen in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Apino baby- en kinderwaren aan het juiste adres. Wij hebben diverse modellen voor u beschikbaar. Voor één kind. Of twee. In het rood, blauw of groen. Wendbaar, in hoogte verstelbaar en makkelijk opvouwbaar. Van topmerken als Joolz, Koolstra, Easywalker, Mima, Chicco en Topmark. Kijk nu snel op onze website!

Probeer een kinderwagen nu uit in de regio Amsterdam

Wellicht heeft u zich al goed georiënteerd als het gaat om de aanschaf van een kinderwagen. Echter in Amsterdam kunt u in onze winkel alle producten gewoon even uitproberen. Zo heeft u gelijk een goede feel met het product. ‘Rijdt het fijn? Past het voldoende bij mijn lengte? Kan ik het zelf gemakkelijk inklappen?’ Relevante vragen die u zichzelf kunt stellen. Onze verkoopadviseurs kijken en denken graag even met u mee. Geheel vrijblijvend kunnen zij u informeren over onze producten en voorzien van advies op maat!

Vragen over een kinderwagen?

Apino staat bekend om haar uitstekende service en dienstverlening. Zowel on- als offline. Met een vriendelijke lach en desgewenst een goede kop koffie staan we u dan ook graag te woord als het gaat om vragen, suggesties en opmerkingen over een product als de kinderwagen. U kunt met onze winkel in Amsterdam natuurlijk ook gewoon even contact opnemen door te bellen met 020 - 684 32 81 of door een e-mail te sturen naar info@apino.nl


Interessant? Deel deze pagina