020 - 684 32 81 Home » Kinderschoenen Amsterdam

Kinderschoenen in Amsterdam nodig?

Apino is specialist in benodigdheden voor baby’s en jonge kinderen

Wij zijn gespecialiseerd in baby- en kinderwaren. Apino heeft een ruim assortiment aan kinderkleding, ondergoed, mutsen/petten en kinderschoenen in onze winkel in Amsterdam. Wij verkopen producten van onder andere Dirkje en Feetje vanaf ‘new born’ tot en met maat 86. U kunt onze uitgebreide collectie komen bewonderen in onze showroom. Daar staan onze verkoopadviseurs u graag te woord over al uw vragen, opmerkingen en suggesties. U vindt ons tegenover de Bos- en Lommermarkt. Leuk voor een dagje uit. Bezoek ons daarom snel! U vindt de contactgegevens op onze website. 

Kinderschoenen en andere benodigdheden bij Apino Amsterdam

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, verkoopt onze winkel in Amsterdam naast kinderschoenen ook nog een heleboel andere producten. Zo kunt u bij Apino terecht voor kasten, commodes en complete kinderkamers. Maar ook voor artikelen op het gebied van verzorging, voeding en veiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom kunt u de sfeer proeven van een babykamer, de producten vergelijken met elkaar en inspiratie opdoen in een laagdrempelige omgeving. Klinkt goed nietwaar?

Servicegerichte dienstverlening

De verkoopadviseurs van Apino staan voor u klaar. Dat is een feit. Met een ruime schat aan kennis en ervaring op het gebied van baby- en kinderwaren, waaronder kinderschoenen, staat ons team in Amsterdam voor een servicegerichte dienstverlening. Wij bieden een overzichtelijke productpresentatie met scherp geprijsde artikelen. U krijgt vrijblijvend advies op maat onder het genot van een kopje koffie. En als u bij ons een babykamer koopt, dan bezorgen wij deze gratis in de regio Amsterdam. Overtuig uzelf en breng een bezoekje aan Apino Amsterdam! U kunt contact opnemen door te bellen met 020 - 684 32 81 of door gebruik te maken van ons contactformulier.


Interessant? Deel deze pagina