020 - 684 32 81 Home » Wieg Amsterdam

Zoekt u een wieg in Amsterdam?

Wij hebben een ruim aanbod aan wiegen, ledikanten en bedden!

Apino is gespecialiseerd in baby- en kinderwaren. Wij hebben een ruim assortiment, van flesje of speen tot complete kinderkamer. Ook voor de aanschaf van een wieg kunt u bij Apino in Amsterdam terecht. Naast onze fysieke winkel hebben we ook een webshop waar u een ruime keus aan wiegen, ledikanten en bedden vindt. We hebben ze in het bruin, wit, zwart en grijs. Modern of klassiek. Van hout of kunststof. Compleet met lades en accessoires als u dat wil. En ook voor linnengoed, matrassen of klamboes kunt u bij ons terecht. Nieuwsgierig? Kijk dan nu op onze website!

Een uitstekende service, we zijn er voor in de wieg gelegd

Een bezoekje aan onze winkel is altijd een feest. Onze ruim opgezette showroom biedt een prachtige display van al onze producten. Zo kunt u de uitstraling van een wieg van dichtbij ervaren. Onze ervaren Amsterdamse verkoopadviseurs staan u uiteraard graag te woord om u te voorzien van advies, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Of om te antwoorden op al uw vragen, opmerkingen en suggesties. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Wikken en w(i)egen

Als specialist in baby- en kinderartikelen voorzien we gezinnen met jonge kinderen van een totaalpakket aan benodigdheden. Met onze winkel in Amsterdam doen we dat op regionaal gebied en met onze webshop bedienen we mensen door heel Nederland. We leveren zelfs Globaal via TNT.

Heeft u zich al goed georiƫnteerd en weet u precies wat u wil hebben? Kies dan voor onze webshop. Wilt u nog liever even op uw gemak rondneuzen? Bezoek dan onze gezellige winkel aan de Bos en Lommerweg, recht tegenover de markt. Heeft u vragen? Wij vernemen ze graag telefonisch via 020 - 684 32 81 of per e-mail op info@apino.nl


Interessant? Deel deze pagina